A lazy fall day here in Dayton as we brace for the first significant cold of the season later this week. We probably should have hit the bikes but instead, a little shopping, a cozy fire in the new wood stove and some baking. These beauties are filled with organic apples, pears, pumpkin seeds (graines de citrouille), pomegranate seeds and plenty of cinnamon. Bon appétit!
Oh my… Mind shipping a few of those up to Michigan?!
HAHAHAHA! I ought to throw them in my backpack and peddle them up!
LOL! Or i’ll head that way too and meet you half-way!
What about to give us the recipes? 😉
Mi guardai intorno il tuo blog! Probabilmente non ne hai bisogno! Bel blog!
Je régale mes yeux en regardant ta photo de tarte automnale!
Bonne journée à toi!
Très gentil – merci madame!
Oh, comme ces tartes sont appétissantes !!!! Une recette de famille ?
Non – je trouvé la recette de la pâte à tarte dans un livre de cuisine française – le remplissage est improvisé en utilisant ce que je devais.
Vous avez dû faire des heureux avec ces magnifiques tartes 🙂
Merci pour le partage et très bonne semaine !
Mmmmmm, appétissant ;O)
Merci mademoiselle!
Thank you for this nice bit of stuff of pie, it was delicious.
Have a beautiful day.
It looks so delicious!! Mmmmm!! 🙂
My teeth says Hi. 😁
Vraiment appétissante cette tarte! Miam!!!!
Bonne journée a toi